Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 succesvol afgesloten (video)

vrijdag 30 september 2022

Met veel positieve en enthousiaste reacties van zowel bezoekers als standhouders, ruim 4.000 bezoekers over de drie beursdagen en de uitreiking van de VTU Innovatieprijs 2022 voor de ‘Koesterdoos’ van Wabimento werd de Uitvaart Vakbeurs 2022 vrijdag 30 september afgesloten.

“Als brancheorganisatie hadden we de ambitie om een vakbeurs te organiseren die voor elke professional, werkzaam in of voor de uitvaartbranche interessant zou zijn”, vertelt Peter van Wijk, voorzitter van de VTU enthousiast. “Uit alle reacties kunnen we opmaken dat we daarin geslaagd zijn. En dat maakt me trots.”

VTU Innovatieprijs 2022

Naast een uitgebreid kennisprogramma konden bezoekers aan de beurs hun stem uitbrengen voor de in hun ogen beste innovatie. Van de 22 inzendingen werd de VTU-Innovatieprijs 2022 door voorzitter Peter van Wijk uitgereikt aan het Belgische bedrijf Wabimento voor de ‘Koesterdoos’, een herinneringsdoos voor nabestaanden gevuld met duurzame producten die kracht brengen op moeilijke momenten. Meer informatie: www.wabimento.be.

VTU Uitvaart Vakbeurs 2022

De VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 werd gehouden op initiatief van de VTU, de Vereniging van Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche; de organisatie lag bij Easyfairs Nederland. Voor meer informatie: https://www.uitvaart-vakbeurs.nl.

Sfeerimpressie gemaakt door Marieke van der Weiden

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder