nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vrouw ligt weken lang dood in huis Gouda

8 juli 2015

Een 70-jarige vrouw uit Gouda heeft weken lang dood in haar huis gelegen. Toen de onderbuurvrouw erg veel overlast kreeg van groene vliegen schakelde ze de politie in. Agenten kwamen direct op de melding af en ontdekte het lichaam van de vrouw die een natuurlijke dood is gestorven, dat meldt het AD.

In de buurt is geschokt gereageerd dat iemand zo lang onopgemerkt dood in huis heeft kunnen liggen. Het zou volgens het AD gaan om een vrouw die een teruggetrokken bestaan leidde. De onderbuurvrouw en haar vriend wonen sinds april van de dit jaar in hun woning aan de Roerdompstraat. Het stel had al wel eens voor de grap tegen elkaar gezegd dat de bovenbuurvrouw zo stil was dat ze wel dood kon zijn. Helaas bleek dat achteraf werkelijk het geval te zijn. De aanwezigheid van vele groene vliegen zorgde er uiteindelijk voor dat de onderbuurvrouw de politie belde.

Een andere buurvrouw had ook al een tijdje last van groene vliegen. Ze had daarop wel voor de deur van de vrouw staan roepen, maar ze durfde de politie niet te bellen omdat ze dacht dat ze dan niet serieus genomen zou worden.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE