Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vrijwilligers gezocht voor onderhoud begraafplaats Wijbosch

vrijdag 10 mei 2024

De begraafplaats in Wijbosch doet een beroep op gemeenschapszin en vrijgevigheid door vrijwilligers te zoeken voor het onderhoud van hun gronden.

Met het vertrek van enkele medewerkers om persoonlijke redenen, staat de begraafplaats in Wijbosch voor de uitdaging om hun team aan te vullen met toegewijde vrijwilligers. Deze vrijwilligers spelen een cruciale rol in het behoud en de esthetiek van de begraafplaats.

Samen met andere vrijwilligers zullen zij zich bezighouden met taken zoals harken, schoffelen, planten en snoeien. De werktijden zijn in eerste instantie vastgesteld op dinsdagochtend, maar de organisatie staat open voor flexibiliteit, rekening houdend met de beschikbaarheid van vrijwilligers. Een gezamenlijke pauze biedt gelegenheid voor een informele babbel onder het genot van koffie, thee en koekjes.

Als blijk van waardering organiseert de begraafplaats jaarlijks een uitje voor de vrijwilligers, inclusief hun partners, als dank voor hun toewijding en inzet.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om op dinsdagochtend langs te komen voor meer informatie. Als u voelt dat u een bijdrage kunt leveren aan het onderhoud van de begraafplaats, waar nabestaanden en families steun en troost vinden, kunt u contact opnemen met beheerder Piet van Bilsen op 06-53589932.

Het is een kans om niet alleen een verschil te maken in de gemeenschap, maar ook om deel uit te maken van een ondersteunende en hechte groep mensen die zich inzet voor een belangrijk en waardevol doel.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder