nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vrijwilligers gezocht opknapbeurt Joodse Begraafplaats Zeeburg

6 februari 2013


De Stichting Eerherstel Joodse Begraafplaats Zeeburg en het Amsterdamse Stadsdeel Oost zoeken vrijwilligers die mee willen helpen om de begraafplaats op te knappen. Het gaat om de Joodse Begraafplaats Zeeburg die een van de oudste en grootste Joodse begraafplaatsen is in West Europa. Op zondag 17 februari kunnen belangstellenden helpen om de begraafplaats op te knappen.

De begraafplaats is na de tweede wereldoorlog in verval geraakt. Maar sinds enkele jaren is de Stichting Eerherstel bezig om de begraafplaats weer op te knappen. In 2012 is een schoonmaak gestart. Hierbij is een deel van de graven weer goed zichtbaar gemaakt, zijn paden hersteld en is een nieuwe ingang aan de Valentijnkade aangelegd. Er moet echter nog heel wat gebeuren.

Vanwege het daverend succes van vorig jaar wordt op 17 februari wederom een opknapdag georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om een steentje bij te dragen. Vanaf 11:00 uur kunt u zich melden bij het pannenkoekenhuis in het Flevopark. De activiteiten duren tot 14.00u.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >