nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vrijdag 22 december: Lichtjesavond

11 december 2006

Op vrijdagavond 22 december van 18.00 tot 20.00 uur organiseert de Stichting Begraafplaatsen Oosterhout, in samenwerking met DELA uitvaartverzorging Oosterhout, een lichtjesavond op de begraafplaats Leijsenakkers aan de Veerseweg.

Familieleden, vrienden en belangstellenden kunnen dan brandende kaarsjes op de graven plaatsen als warme herinnering aan hun dierbaren. Alle hoofdpaden van de begraafplaats zullen verlicht worden door fakkels. In de aula van het uitvaartcentrum zal muziek klinken en wordt een warm drankje aangeboden.

Het idee achter de lichtjesavond, die in 2005 voor de eerste keer georganiseerd werd, is dat nabestaanden in de donkere dagen aan het einde van het jaar veel minder gelegenheid hebben het graf van hun dierbaren te bezoeken. Na werktijd is het immers te donker om nog naar de begraafplaats te gaan. En dat terwijl juist in de maand december mensen vaak behoefte hebben om troost te zoeken bij hun overleden geliefden. Een moment van aandacht en een warme ontvangst op de begraafplaats kan hierbij een lichtpuntje zijn.

U bent van harte welkom op de lichtjesavond.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >