nieuws

Facultatieve
Sponsors

VoiceMemory geeft overledene het laatste woord.

Het laatste woord na je eigen begrafenis

15 april 2011


Bellen met een overledene. Dat kan met VoiceMemory, een nieuwe, unieke dienst die nabestaanden de mogelijkheid biedt om een laatste bericht van hun geliefde te beluisteren. Via de telefoon. De makers van VoiceMemory hebben een database gebouwd waar mensen hun laatste boodschap kunnen achterlaten. Deze boodschap kan oneindig veel teruggeluisterd worden. Men belt naar het nummer van VoiceMemory 0900-0600 hier geeft men het telefoonnummer in van de overleden persoon en krijgt hem direct ‘aan de lijn’. Voor meer info kan men kijken op Voicememory.nl

VoiceMemory gaat in april 2011 van start. Vanaf dat moment kunnen mensen een boodschap inspreken, die door VoiceMemory zorgvuldig wordt geregistreerd en gekoppeld aan een uniek telefoonnummer. Mocht iemand uit de database onverhoopt komen te overlijden, dan stelt Voicememory de ingesproken boodschap via dat telefoonnummer beschikbaar aan familie en vrienden. Zo is het dus mogelijk te bellen met de overledene. Voor altijd.

De ingesproken berichten kunnen ten alle tijden worden vervangen of gewijzigd. De initiators hopen middels deze dienst bij te kunnen dragen in de rouwverwerking.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >