nieuws

Facultatieve
Sponsors

Viering Allerzielen Alom gaat niet door

15 oktober 2020

Helaas gaat de geplande viering Allerzielen Alom dit jaar (op 4 november) niet door. De organisatie - die geheel uit vrijwilligers bestaat - heeft dit besloten vanwege de coronamaatregelen. Ze hopen u weer te zien op 3 november 2021.

Jaarlijkse traditie

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie: de viering van Allerzielen Alom begin november, op de begraafplaats Onderlangs in Castricum. Er komen altijd veel mensen naartoe, om de overledenen te herdenken op de prachtig verlichte begraafplaats.

Andere plaatsen

Vorige week werd al bekend dat de herdenking van Allerzielen op de begraafplaats aan de Tongerseweg in Maastricht niet doorgaat vanwege de coronacrisis.

In het Groningse Winschoten hebben ze een nieuwe manier bedacht voor de herdenking van Allerzielen. Mensen kunnen de naam van hun overleden dierbare mailen naar troostgroningen@gmail.com. De namen die worden gemaild worden tijdens een speciale Allerzielen uitzending op RTV GO en Facebook genoemd. Zo kunnen mensen hun dierbare thuis op een veilige manier herdenken. De uitzending wordt op 1 november uitgezonden.

Tips voor de redactie

Organiseert u ook een alternatieve Allerzielenviering? Mail voor een agenda- of nieuwbericht naar redactie@uitvaart.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE