nieuws

Facultatieve
Sponsors

Video: Sfeerimpressie Natuurbegraafplaats Bergerbos in St.Odiliƫnberg

5 maart 2013


In deze film ziet u een sfeerimpressie van natuurbegraafplaats Bergerbos bij winter. De film is een voorproefje van de vierjaargetijden film van de natuurbegraafplaats die momenteel wordt gemaakt. De komende jaargetijden (lente, zomer en herfst) zullen we u ook korte sfeerimpressies laten zien op Uitvaart.nl en natuurlijk ook op Groeneuitvaart.nl.



Natuurbegraafplaats Bergerbos is een modelbegraafplaats en is tachtigduizend vierkante meter groot en biedt theoretisch plaats aan twintigduizend overledenen. Al wandelend door dit bijzondere bos merk je niet op dat je op een begraafplaats bent. Geen geijkte rijen graven, geen keurig aangeharkte paadjes, geen afgedwongen stilte. Wel doorgezaagde boomstammen die mensen gebruiken om met een kannetje koffie, een glaasje wijn of een leesboek bij het graf te zitten. Of gewoon de stilte en de rust inademen die dit bos je biedt. Bergerbos ademt dan ook een heel andere sfeer uit dan een traditionele begraafplaats. Hier hebben mensen de regie over hun dood in eigen hand. Hier kun je bij leven al de laatste rustplaats uitzoeken. Samen met je partner of kinderen slenterend door het groen op zoek naar een plekje voor de laatste slaap.

Eerder lieten wij u al een sfeerimpressie zien van natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree. De natuurbegraafplaatsen Bergerbos en Venlo-Maasbree staan dit jaar dus volop in de spotlights hier op Uitvaart.nl en op Groeneuitvaart.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >