nieuws

Facultatieve
Sponsors

Video: Rebel’s begrafenisonderneming doneert 32 mille aan De Regenboogboom

18 april 2016


Rebel’s begrafenisonderneming in Huizen heeft vrijdag 15 april 32.000 euro gedoneerd aan stichting De Regenboogboom, die ouders en kinderen ondersteunt die om welke reden dan ook plotseling de controle over hun leven verliezen.

Het familiebedrijf, dat vorig jaar 200 jaar bestond, wilde in het jubileumjaar iets terugdoen voor de maatschappij. Hiervoor werd iedereen uitgenodigd om een goed doel aan te dragen. Na 8488 stemmen werd stichting De Regenboogboom uitgekozen.Een jaar lang legde Rebel 200 euro per uitgevoerde uitvaart opzij voor dit goede doel. Directeur Mijndert Rebel maakte vrijdagmiddag het totaalbedrag van 32.000 euro bekend tijdens een feestelijke bijeenkomst in restaurant De Haven in Huizen. Daarna overhandigde hij de cheque aan Renée van Zandvoort, oprichtster van stichting De Regenboogboom.

,,We zijn ontzettend trots op dit mooie resultaat en zijn benieuwd wat uw stichting met het geld gaat doen'', zei Mijndert Rebel. Een gelukkige Renée van Zandvoort nam de cheque dankbaar in ontvangst en beloofde de mensen zo veel mogelijk op de hoogte te houden van de besteding van het geld. “Dit bedrag helpt 2133 kinderen. Die de hulp hard nodig hebben, die ziek zijn of komen te overlijden. Jullie weten als geen ander wat voor verdriet dat met zich meebrengt. Dit bedrag helpt ons om hen en hun ouders te helpen.”

Kijk voor foto's van de overhandiging op www.rebel-uitvaart.nl/overhandiging-cheque-aan-stichting-regenboogboom

De goede doelenactie was een van de activiteiten van Rebel ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan. De uitvaartonderneming organiseerde verder onder meer lezingen en bracht een speciaal jubileumboek uit. Al met al was 2015 een gedenkwaardig jaar, waarin Rebel ook afscheid nam van de vroegere eigenaren Ans en Jan Rebel, die 50 jaar aan het bedrijf verbonden zijn geweest.


Rebel's begrafenisonderneming, die per jaar ongeveer 150 uitvaarten verzorgt in onder meer de Gooi- en Vechtstreek en Flevoland, blijft zich inzetten om kwalitatief goede uitvaarten te verzorgen en mensen te ontzorgen in de moeilijke periode na een overlijden. De onderneming kreeg in 2012 de landelijke Klantgerichtheidsprijs.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >