nieuws

Facultatieve
Sponsors

Video: Overleden moeder laat kerstwens voorlezen op radio

23 december 2013

Een Amerikaanse lokale radiozender heeft een heel emotionele kerstwens voorgelezen aan een man die zijn vrouw twee jaar geleden verloor aan kanker. De vrouw, Brenda Schmitz, schreef een maand voor haar overlijden een brief waarin ze haar man al het beste wilde toewensen op het moment dat hij een nieuwe liefde had gevonden.

De radiozender brengt traditiegetrouw kerstwensen in vervulling. Brenda luisterde altijd erg graag naar dat programma en dat bracht haar op het idee om een kerstwens te schrijven voor haar man. Ze gaf deze wens aan een vriend die de opdracht kreeg om de wens pas naar de radiozender te brengen op het moment dat haar man een nieuwe vrouw zou hebben. In de kerstwens richt ze zich tot haar vier jonge kinderen, haar man en de nieuwe vrouw. Ze laat weten dat ze hen het allerbeste toewenst en dat ze hoopt dat deze nieuwe vrouw een goede moeder zal zijn voor haar kinderen.

In de video hieronder ziet u beelden van de uitzending waarin de weduwnaar wordt verrast met de wens van zijn overleden vrouw.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE