nieuws

Facultatieve
Sponsors

Video: Druk bezochte ontmoetingsdag bij Ouwerkerk International

18 maart 2015


Afgelopen donderdagmiddag 12 maart was bij Ouwerkerk International -specialist in internationaal rouwtransport- in Utrecht een ontmoetingsmiddag die druk werd bezocht door zakelijke relaties van internationale verzekeraars, alarmcentrales, contacten bij ambassades/consulaten, religieuze leiders etc.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er genetwerkt en stonden alle deuren van het uitvaartcentrum open. Er werden filmpjes aan de gasten getoond die vertellen wat je allemaal tegenkomt als een dierbare plotseling in het buitenland overlijdt en wat er dan allemaal geregeld moet worden. Is de overledene verzekerd dan zorgt de alarmcentrale van desbetreffende verzekeraar voor de inzet van Ouwerkerk International. Nabestaanden van een in het buitenland overleden persoon die niet verzekerd is, kunnen rechtstreeks contact opnemen met Ouwerkerk International en worden dan in een emotioneel roerige periode deskundig begeleid. Ouwerkerk International heeft jarenlange ervaring in het terugbrengen van overledenen naar Nederland en heeft wereldwijd relaties in 168 landen om dit zorgvuldig en snel te organiseren.

Ook allochtone medeburgers die hier leven en werken worden na hun overlijden desgewenst door Ouwerkerk International overgebracht naar hun land van herkomst om daar gecremeerd of begraven te worden. In één van de filmpjes wordt duidelijk dat zij kennis hebben van en ervaring met (godsdienstige en culturele) rituelen en bekend zijn met wet- en regelgeving van veel landen. Mede hiermee bewijzen zij hun toegevoegde waarde, zeker als er sprake is van grote spoed.

Ouwerkerk International heeft drie films die ingaan op een specifiek onderdeel van de dienstverlening.

Film: Repatriëring vanuit Nederland naar een ander land


Film: Repatriëring naar Nederland voor verzekerden


Film: Repatriëring naar Nederland voor NIET verzekerden

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >