nieuws

Facultatieve
Sponsors

Video: Consumentbond en ConsumentenClaim onderzoeken situatie Yarden

21 januari 2020


De Consumentenbond is niet overtuigd dat de nood bij Yarden zodanig hoog was dat het de polis eenzijdig mocht aanpassen. ‘Wij zijn er niet van overtuigd dat de nood zo hoog was dat dat moest’, vertelde Joyce Donat van de Consumentenbond maandag in het televisieprogramma Radar. De Consumentenbond en massaclaimspecialist ConsumentenClaim zijn in deze zaak een samenwerkingsverband aangegaan.

Polishouders die geconfronteerd zijn met de verhoogde prijzen en de versobering van hun polis kunnen zich gratis aanmelden bij Claimservice. Dit is een initiatief van de Consumentenbond en ConsumentenClaim.

De Consumentenbond heeft Yarden een hele lijst met vragen gesteld over de hoe de situatie er exact voorstaat om te kunnen bepalen of de wijziging van de polis volgens de regels is. Joyce Donat vertelde in de uitzending van maandag dat de Consumentenbond hele wollige juridische antwoorden heeft ontvangen van Yarden waar de Consumentenbond niets mee kan. Yarden heeft daarmee volgens de Consumentenbond niet aangetoond dat de nood zo hoog was dat de polis moest worden aangepast. Over enige tijd wordt duidelijk of de Consumentenbond de zaak voorlegt aan de rechter.

Reageer op dit artikel

Reacties:


22 januari 2020 om 9:25

Brannie De Vries Rozendaal

Wil graag een formulier ontvangen voor bezwaar


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE