nieuws

Facultatieve
Sponsors

Video: Bent u een struisvogel?

19 november 2012


Wanneer zaken te ingewikkeld, te confronterend of te heftig worden steken we graag onze kop in het zand. Als we het probleem niet zien, dan is het er niet. Deze struisvogelmentaliteit kan ons, of onze naasten, uiteindelijk duur komen te staan.

Herkent u bij uzelf ook op bepaalde gebieden een struisvogelmentaliteit? Zit het u niet lekker dat er straks niets is geregeld bij ziekte of overlijden? Dan hebben wij de oplossing voor u. Het eerste handboek voorzorgen.Joke van Zoest is auteur van dit boek met als titel "Wees geen struisvogel, zorg voor wat u nalaat".

Door haar dagelijkse werkzaamheden binnen Nabestaandenplanner weet Joke als geen ander hoe zaken voor naasten of nabestaanden uitpakken wanneer er weinig tot niets vooraf geregeld is.

Wees geen struisvogel is een uitgave van Nabestaandenplanner. Het boek kost slechts € 19,95 exclusief verzendkosten. Mocht u meerdere boeken willen bestellen dan wordt de prijs per boek nog aantrekkelijker. U kunt het boek bestellen op www.weesgeenstruisvogel.nl.
Nabestaandenplanner
Tel: 070-3210015
www.nabestaandenplanner.nl
www.weesgeenstruisvogel.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn