nieuws

Facultatieve
Sponsors

Via internet echte condoleancekaarten maken en versturen

Eigentijdse collectie kaarten

13 september 2005

Sinds kort is het mogelijk via internet een condoleancekaart te maken die vervolgens door de postbode wordt bezorgd. Bijna 100 moderne kaarten in verschillende categorieën kunnen door de consument eenvoudig en snel worden voorzien van tekst. Een dubbele kaart kost inclusief envelop en postzegel slechts EUR 1,99. Condoleancekaarten.nl is een initiatief van Monuta Uitvaartzorg en –verzekeringen en Publivaria.

Speciaal voor Condoleancekaarten.nl is een collectie van bijna 100 kaarten ontworpen. Natuur, rust, hemels leven en warmte zijn voorbeelden van de categorieën waaruit gekozen kan worden. Traditionele ontwerpen zijn in een eigentijds jasje gestoken. Zo is er een brede collectie ontstaan.

Het maken van een condoleancekaart is eenvoudig. Uit de verschillende categorieën wordt een kaart gekozen. Deze kaart kan voorzien worden van een persoonlijke tekst op de voorzijde en aan de binnenkant. Om het gemakkelijk te maken kan betaald worden via eenmalige machtiging, Credit Card en in de toekomst via Ideal, het nieuwe betaalinitiatief van de grote banken. De kaart wordt in een envelop verstuurd en door de postbode bezorgd.

Monuta Uitvaartzorg en –verzekeringen (sinds 1923) is aanbieder van een geïntegreerd en samenhangend scala van producten en diensten op de einde-levenmarkt. Daarbij voorziet zij, vanuit 130 vestigingen in heel Nederland, in de vervulling van ieders persoonlijke wens rondom het levenseinde.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE