nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vesalius wordt brede beroepsgroep door wijziging in statuten!

16 maart 2010

De Wijk, dd: 15 maart 2010
In november 2009 heeft er 2 maal een ledenraad plaats gevonden om de
statuten van Vesalius te wijzigen. Was Vesalius voor deze wijziging slechts toegankelijk voor obductieassistenten en mortuariumfunctionarissen in instellingen, door deze wijziging zal Vesalius een brede beroepsgroep kunnen vertegenwoordigen. De drie beroepsgroepen die zich aan kunnen sluiten bij de branchevereniging zijn: obductieassistenten, overledenenverzorgers en thanatopracteurs.

Frieda Smit (voorzitter van de vereniging) hierover: “Vesalius is een vereniging die al sinds 1984 de belangen van de huidige beroepsgroep vertegenwoordigt. Er zijn diverse raakvlakken met de andere beroepen, waardoor veel meer mensen baat kunnen hebben bij de vereniging. Vesalius staat voor voorlichting, hulp, cursussen en symposia en is een goede gesprekspartner. Met respect voor elkaars professie, kunnen we elkaar goed informeren. Deze brede weg die Vesalius inslaat wordt digitaal ondersteunt door een compleet nieuwe website www.nvoa-vesalius.nl met hierin voor leden een intranet.”

Vesalius hoopt met deze statutenwijziging en presentatie een vernieuwde en bredere vereniging te zijn van en door mensen met expertise van de werkvloer.

Voor meer informatie:
Secretariaat
Schumerstraat 2
8384 EM Wilhelminaoord
Contact: Frieda Smit
Mail: smittiesdewijk@wanadoo.nl
Tel: 06-23218259
PERSBERICHT

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >