nieuws

Facultatieve
Sponsors

Verslag Open Dag van 7 juni jl van De Gedenkteken Specialist te Den Haag

21 juni 2007


Na een rigoureuze verbouwing heeft De Gedenkteken Specialist® aan de Piet Heinstraat 115-117 te Den Haag op 7 juni jl. een open dag gehouden voor genodigden en belangstellenden.

Een open en warme toonzaal die in de uitvaartsector met betrekking tot grafmonumenten, urnen en assieraden nog te weinig voorkomt.

Tijdens deze open dag kon het nieuwe assortiment worden bekeken. In de Piet Heinstraat zijn drie persoonlijk adviseurs werkzaam om begeleiding en advies te geven voor een gedenkteken/grafmonument. Van links naar rechts, Els Groenewoud, Linda Oudt en José Kops.

Els Groenewoud geeft aan dat De Gedenkteken Specialist® een uitgebreid assortiment biedt van modellen, materiaalsoorten en combinaties daarvan. Het uitgangspunt van De Gedenkteken Specialist® is dat de nabestaande precies vindt wat hij/zij in gedachten heeft, al was het maar omdat de aanschaf van een gedenkteken vaak een kostbare aangelegenheid is.
Gaat de voorkeur misschien uit naar een speciale toevoeging of aanpassing op het gedenkteken of naar iets persoonlijks dat het geheel completeert, dan zoeken wij samen met de nabestaande naar de mogelijkheden.

Een persoonlijke benadering, deskundig advies en een luisterend oor, zijn daarbij van essentieel belang.
Ieder mens is tenslotte uniek en een gedenkteken behoort dat uit te stralen.
De Gedenkteken Specialist® biedt u deze ondersteuning met als eindresultaat “een blijvende herinnering” geheel naar uw wens.

Mocht u zich willen oriënteren, dan ontvangen wij u graag in onze toonzaal. Daar kunt u kennis maken met onze persoonlijk adviseur die u de uitgebreide collectie kan tonen. Het assortiment onderscheidt zich door een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Indien u het uitkiezen van het gedenkteken in een voor u vertrouwde omgeving wilt laten plaatsvinden, bestaat de mogelijkheid om u thuis te bezoeken. In dat geval kunt u telefonisch een afspraak maken. Openingstijden van de toonzaal zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10:00uur – 17:00uur en zaterdags van 10:00 tot 16:00uur.

De Gedenkteken Specialist®
Piet Heinstraat 115- 117
2518CG Den Haag
Telefoon: 070 345 45 05
Email: Denhaag@degedenktekenspecialist.nl


Meer informatie over gedenktekens in Den haag.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE