nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vernieuwingen in assortiment Nabestaandenservice

9 april 2005

ARNHEM- Benefix heeft enkele vernieuwingen aangebracht in het assortiment met betrekking tot de Nabestaandenservice. Enerzijds is de keuze in abonnementen overzichtelijker gemaakt door de abonnementen Profijt en Comfort samen te voegen tot één abonnement en aan te bieden tegen een lagere prijs, anderzijds is het nu ook mogelijk de dienstverlening van de Nabestaandenservice op te nemen in een uitvaartverzekering.

Deze variant is toegevoegd omdat dit beter aansluit bij mensen met een leeftijd onder 45 jaar en die geen behoefte hebben aan de extra faciliteiten van het abonnement. Als onderdeel van een uitvaartverzekering ligt de premie voor de Nabestaandenservice voor mensen jonger dan 45 jaar lager dan de abonnementsbijdrage. De maandpremie voor een 40-jarige voor de Nabestaandenservicemodule in een uitvaartverzekering bedraagt bijvoorbeeld ongeveer € 3,05 bij een betaling tot 65 jaar.

Daarbij komt dat de medische acceptatiecriteria van verzekeraars voor mensen jonger dan 45 jaar over het algemeen veel minder van invloed op de financiering van de Nabestaandenservice via een uitvaartverzekering dan voor oudere mensen. Toegankelijkheid is en blijft namelijk een belangrijk uitgangspunt van de nabestaandenservice. Mocht blijken dat een geïnteresseerde jonger dan 45 jaar medisch toch niet geaccepteerd wordt door de verzekeraar, dan heeft hij nog altijd via het abonnement de mogelijkheid de dienstverlening van de Nabestaandenservice voor zijn nabestaanden te regelen.

Uiteraard kunnen ook de mensen ouder dan 45 jaar kiezen voor de Nabestaandenservice als onderdeel van uitvaartverzekering in plaats van de abonnementsvorm. In die zin hebben geïnteresseerden in de Nabestaandenservice nu meer keuze.

Voor meer informatie, zie www.nabestaandenservice.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >