nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vernieuwde site informeert Zoetermeerders over begrafenissen en crematies

22 maart 2023


De internetsite Uitvaart-Zoetermeer.nl biedt inwoners van Zoetermeer nog meer informatie over alle mogelijkheden die Zoetermeer op het gebied van uitvaarten te bieden heeft. En dat blijkt heel veel. Van de mogelijkheden bij Crematorium Meerbloemhof tot aan palliatieve, terminale zorg in Zoetermeer, alle onderwerpen rondom voorzorg, uitvaartzorg en nazorg worden er uitvoerig behandeld.

Nieuw is de mogelijkheid om direct een crematie of begrafenis te regelen via de vernieuwde site. Zo worden er diverse arrangementen geboden, zowel voor begrafenissen als crematies. De pakketten hebben uiterst scherpe prijzen en laten precies zien welke producten en diensten worden aangeboden tegen een vooraf bekende prijs. Zo worden financiƫle verrassingen achteraf voorkomen! Zoetermeerders weten zo precies wat een begrafenis of crematie in Zoetermeer zal gaan kosten.

Wilt u direct een uitvaart regelen in Zoetermeer? Dan is er een telefoonnummer dat u direct in contact brengt met de dienstdoende uitvaartverzorger, 24 uur per dag en 7 dagen per week: Bel: 079 - 82 00 381.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >