nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vernieuwde NKU-Krant verspreidt bij half miljoen huishoudens

5 juni 2007

De sinds vorig jaar geïntroduceerde NKU-krant zal deze week, in een geheel vernieuwde editie, bij een half miljoen huishoudens worden verspreidt over heel Nederland. De uitvaartkrant geeft in heldere artikelen aan wat de mogelijkheden zijn rondom een uitvaart.

Enkele belangrijke artikelen die worden besproken in de krant zijn: uitvaart reality-programma’s; het nieuwe testament; milieuvriendelijke uitvaartkisten; waar staat de NKU voor; rouwrituelen in het Hindoeïsme, de Islam en in het Joodse geloof; de NKU uitvaartverzekering en de mogelijkheden omtrent uitvaart- en gedenkfilms.

Daarnaast heeft de presentatie van alle aangesloten NKU ondernemers (een groep van 35, regionaal bekende en gerenommeerde uitvaartondernemers) een voorname plaats gekregen in de krant.
Elke NKU-ondernemer presenteert de onderneming in de krant op de voorpagina. Het door vele NKU-ondernemers behaalde SKU-keurmerk heeft hierbij een niet onbelangrijke plek ingenomen. Tevens wordt het persoonlijke en lokale karakter van de NKU-ondernemers benadrukt.

Over NKU
De Nederlandse Kwaliteitsraad Uitvaartverzorging (de NKU) is een landelijk netwerk van geselecteerde en zelfstandige uitvaartondernemingen. Met ruim 75 uitvaartcentra en ruim 20.000 uitvaarten op jaarbasis is de NKU een van de grootste uitvaartorganisaties van Nederland. De NKU
stelt zich tot doel, het optimaliseren en handhaven van kwalitatieve en vooral persoonlijke dienstverlening vóór, tijdens en ook nà de uitvaart. De NKU staat hiermee garant voor betrokkenheid en discretie van de aangesloten ondernemingen en haar medewerkers.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE