nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vernieuwde NKU-Krant verspreid onder half miljoen huishoudens

18 april 2008

De in 2006 geïntroduceerde NKU-krant zal deze week wederom, in geheel vernieuwde vorm, onder een half miljoen huishoudens in Nederland worden verspreid. De uitvaartkrant geeft in heldere bewoordingen aan, wat tegenwoordig zoal de mogelijkheden zijn rondom een uitvaart.

Enkele belangrijke onderwerpen die aan bod komen, zijn: “Uw laatste kans op belastingvoordeel…”, “Waarom NKU”, “Bijna-dood ervaring”, “Dood in de kunst”, “Rijk, maar dood…”, “Het huisje op de begraafplaats”, “Inschrijven bij de NKU” en “De erfenis…wat doe je ermee?”

Over NKU
De Nederlandse Kwaliteitsraad Uitvaartverzorging (de NKU) is een landelijk netwerk van geselecteerde en zelfstandige uitvaartondernemingen. Met 75 uitvaartcentra en ruim 20.000 uitvaarten per jaar is de NKU één van de grootste uitvaartorganisaties van Nederland. De NKU stelt zich tot doel het bieden – en optimaliseren – van kwalitatief hoogwaardige en vooral persoonlijke dienstverlening vóór, tijdens en ook ná de uitvaart. De NKU staat garant voor betrokkenheid, discretie en financiële transparantie van de aangesloten ondernemingen.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE