nieuws

Facultatieve
Sponsors

Verbouwingen Rusthof 2014

9 mei 2014

Rusthof is een prachtige begraafplaats, met een crematorium in Leusen nabij Amersfoort. We bieden veel mogelijkheden voor afscheidnemen en herdenken. Om u daarin goed van dienst te blijven, houden we rekening met nieuwe ontwikkelingen. Daarom gaan we in 2014 verbouwen.

Wat gaat er gebeuren?
• De koffiekamer bij de nieuwbouw uit 2002 wordt vergroot.
• We voeren groot onderhoud uit aan de koffiekamer.
• We realiseren vijf nieuwe rouwkamers.

EGM architecten uit Dordrecht heeft de plannen gemaakt. EGM heeft eerder ontwerpen gemaakt voor de gebouwen op Rusthof. Aannemersbedrijf Kormelink uit Rietmolen voert de verbouwingen uit.
Afscheidsplechtigheden gaan gewoon door

De bouwwerkzaamheden vinden plaats tussen medio mei en december 2014. Tijdens de verbouwing blijven de gebouwen van Rusthof gewoon in gebruik. Afscheidsplechtigheden en andere bezoeken gaan ongestoord door. Alleen de koffiekamer zal enkele weken buiten gebruik zijn. In die periode zorgen wij voor een tijdelijke oplossing voor de condoleances.

Aparte route voor bouwverkeer
Met de aannemer hebben we afspraken gemaakt over het voorkomen van overlast. Dit betekent onder andere dat een deel van de werkzaamheden buiten de normale werktijden wordt uitgevoerd. Voor het bouwverkeer is een aparte route ingesteld buiten de entree van Rusthof om.Voor rouwauto’s worden tijdelijk aangepaste routes ingesteld.


Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn