Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Verbouwing crematorium Daelwijck op schema

donderdag 11 juni 2024

Crematorium Daelwijck is verheugd om aan te kondigen dat de grootschalige verbouwing van het crematorium volgens planning verloopt en binnenkort voltooid zal zijn. Met deze verbouwing zet Crematorium Daelwijck een belangrijke stap in het verbeteren van de faciliteiten en dienstverlening voor nabestaanden.

De recente werkzaamheden omvatten de vervanging van het dak en de installatie van geavanceerde audiovisuele apparatuur. Dankzij de inzet van ons team en de gunstige weersomstandigheden is de verbouwing zonder vertragingen verlopen. Op 10 juni hebben onze medewerkers een uitgebreide training gevolgd om zich vertrouwd te maken met de nieuwe technologie├źn, waardoor we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Nieuwe diensten: Muziek en beeld

Crematorium Daelwijck introduceert ook nieuwe mogelijkheden voor het vastleggen en delen van plechtigheden. Vanaf nu kunnen we dynamische opnames van de plechtigheden aanbieden, die gedurende 30 dagen gratis toegankelijk zijn voor de eerste 25 IP-adressen. Daarnaast kunnen nabestaanden opnames bestellen op USB en kunnen muziek en beeldmateriaal eenvoudig worden aangeleverd via Plechtigheid Online. Uiteraard blijft het ook mogelijk om (muziek)bestanden per e-mail aan te leveren.

Heropening op 18 juni

Na de voltooiing van de verbouwing is Crematorium Daelwijck vanaf 18 juni weer volledig operationeel. Plechtigheden kunnen van 18 t/m 21 juni plaatsvinden vanaf 12:00 uur. Vanaf 24 juni zullen er ook ochtendplechtigheden mogelijk zijn. We kijken ernaar uit om onze deuren weer te openen en nabestaanden te verwelkomen in onze vernieuwde faciliteiten.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in utrecht op www.uitvaart-utrecht.nl.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder
*/