nieuws

Facultatieve
Sponsors

Verandering in samenstelling raad van commissarissen Monuta

4 juni 2019


De raad van commissarissen van Monuta verandert van samenstelling. Theo Janssen is herbenoemd voor een termijn van vier jaar als commissaris. Eric Pouw is 15 mei 2019 afgetreden als commissaris van Monuta.

Pouw was vanaf 2008 commissaris. Van 2010 tot 2015 heeft hij de rol van voorzitter op zich genomen. Als commissaris was hij lid van de selectie- en remuneratiecommissie en vanaf 2015 is hij van deze commissie voorzitter geweest. De directie en commissarissen van Monuta zijn de heer Pouw zeer dankbaar voor zijn bijdrage en rol in de RvC.

De raad van commissarissen bestaat uit vijf leden: drs. ir. P.J.A.T. Loijson (voorzitter), prof. mr. T. Bender, drs. G.M. Haandrikman AAG, drs. Th. A.W.M. Janssen en S.T. van Lonkhuijzen MBA MCM.

Over Monuta

Monuta is sinds 1923 specialist op het gebied van afscheid en beschikt inmiddels over ruim honderd uitvaartverzorgers verspreid over heel Nederland. Meer dan 1,6 miljoen mensen in Nederland en Duitsland zijn bij Monuta verzekerd. Monuta regelt uitvaarten, sluit uitvaartverzekeringen af en is een partner voor het bespreken en vastleggen van uitvaartwensen. Meer informatie is te vinden op www.monuta.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE