nieuws

Facultatieve
Sponsors

Veel reacties op onderzoek begraafplaats Eerbeek

14 december 2012

In oktober heeft de gemeente Brummen een oproep gedaan aan rechthebbenden van graven voor onbepaalde tijd op de begraafplaats in Eerbeek. Ook heeft de gemeente groene bordjes geplaatst bij graven waarvan de rechthebbende bij ons onbekend of overleden is. Op deze oproep hebben meer dan 80 personen gereageerd. Dit betekent dat van 80 graven zonder bekende rechthebbende de gegevens weer bekend zijn.

Bekende rechthebbenden ontvingen een brief met het verzoek de administratiegegevens te controleren. Van 315 personen heeft de gemeente een antwoordformulier terug gekregen.

Op zoek
Voor een aantal graven is men nog steeds op zoek naar rechthebbenden. Is er een bordje bij een graf van een familielid geplaatst, dan kunt u zich melden bij mevrouw Verburg of de heer Van Roosmalen van Genius Loci begraafplaatsadviseurs. Zij voeren het onderzoek voor de gemeente uit en hebben alle benodigde informatie om u te woord te staan. Genius Loci is bereikbaar op maandag-, dinsdag, donderdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 op telefoonnummer (0411) 65 00 70 of via info@remove-this.geniusloci.nl. Hebt u een brief ontvangen, maar het reactieformulier nog niet terug gestuurd? Dan vraagt de gemeente u dit alsnog te doen.

(bron: Gemeente Brummen)

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >