nieuws

Facultatieve
Sponsors

Veel mensen leggen wensen uitvaart niet vast

Yarden organiseert Uitvaartwensendag op 5 oktober 2008

2 oktober 2008

Veel mensen denken niet na over hun uitvaart en weten niet wat er allemaal mogelijk is. Uit onderzoek van Yarden blijkt dat 94% van de mensen hun uitvaartwensen niet heeft vastgelegd. Nabestaanden moeten dan beslissingen nemen over de invulling van de uitvaart zonder te weten wat de overledene zelf had gewild. De beslissing om te cremeren of begraven is meestal wel bekend bij nabestaanden.

Maar omdat bij een uitvaart veel meer komt kijken, organiseert Yarden op zondag 5 oktober 2008 de Uitvaartwensendag. Bijna alle vestigingen van Yarden zijn van 11.00 - 16.00 uur geopend voor publiek en pers. Yarden laat op deze dag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van uitvaarten met muziek, catering, bloemen, kisten, rouwdrukwerk en herdenkingsvormen. Ter plekke kunnen mensen een uitvaartwensenformulier aanvragen.

Peter van Wageningen, directievoorzitter van Yarden: "Wij organiseren deze dag om mensen te inspireren en informeren wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart. Op deze manier kan iedereen een goede invulling geven aan zijn of haar persoonlijke uitvaartwensen. Yarden biedt naast deze bijzondere dag altijd de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend alle wensen door te spreken met een uitvaartconsulent."

Diverse optredens
Muziek is hét middel om een uitvaart persoonlijk te maken. Veel mensen weten spontaan welke nummers zij willen laten horen op hun uitvaart. Vandaar dat Yarden ervoor gekozen heeft om muziek centraal te stellen tijdens deze uitvaartwensendag. Op alle vestigingen zijn live optredens te beluisteren. Bij de Yarden vestiging Nieuw Eijkenduinen in Den Haag zal Mathilde Santing een mini-optreden verzorgen.

Alles kan
Yarden is dé specialist in maatwerk uitvaarten. Wat de wensen van mensen ook zijn, Yarden kan het verzorgen. Met een uitvaartbus in een intieme sfeer met de hele familie en de kist met de overledene naar het crematorium? Yarden maakt het mogelijk. Rosé met tapas serveren in plaats van koffie met cake? Bij Yarden kan het. Yarden maakt het makkelijk om uitvaartwensen vast te leggen met het zogenaamde uitvaartwensenformulier. Bezoekers die op de dag zelf de aanvraag voor het uitvaartwensenformulier in de speciale box stoppen, maken kans op een iPod.

Yarden
Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden met een verzekering en is marktleider met 70 vestigingen door heel Nederland. Hierdoor heeft Yarden vrijwel altijd "een vestiging in de buurt."

De ambitie van Yarden is helder: Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Want een uitvaart dient een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis te zijn. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >