nieuws

Facultatieve
Sponsors

Veel aandacht voor dieren tijdens Uitvaartbeurs Amsterdam

4 april 2017


Voor veel mensen is hun huisdier een belangrijk onderdeel van het gezin. Het is dan ook heel moeilijk en emotioneel wanneer je afscheid moet nemen van bijvoorbeeld je hond of kat. Een waardige en passende manier van afscheid nemen is belangrijk. Daarom schenkt Uitvaartbeurs Amsterdam veel aandacht aan het afscheid van huisdieren.

Tijdens Uitvaartbeurs Amsterdam kunnen dierenliefhebbers zich laten informeren en inspireren over de mogelijkheden die er zijn om op een persoonlijke manier afscheid te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om je huisdier op te baren in een dierenuitvaartcentrum. Veel huisdieren worden gecremeerd, net als bij mensen is het ook bij huisdieren mogelijk om de as te bewaren. Op de beurs zijn diverse gedenkmogelijkheden voor dieren te zien zoals speciale urnen en assieraden waarin je een klein beetje as van je overleden huisdier bij je kan dragen. De Dierenbescherming zal informatie geven over hoe je kan zorgen dat jouw huisdier goed wordt opgevangen als je komt te overlijden.

Dierenuitvaartcentrum Amsterdam Oost

Dierenuitvaartcentrum Amsterdam Oost is een samenwerking tussen de Stichting Centrale Dierenambulance Amsterdam en Dierencrematorium Majesta Schagerbrug. Het uitvaartcentrum is gevestigd in het gebouw van de dierenambulance. De samenwerking tussen deze organisaties duurt al meer dan 15 jaar en is gebaseerd is op onze liefde en respect voor dieren.

Uw huisdier maakt deel uit van uw leven en uw gezin. Maar u weet dat het moment zal komen dat u afscheid moet nemen van uw kameraadje. Een respectvol afscheid doet recht aan de liefde voor uw huisdier en de emoties die het verlies met zich meebrengt.

Op onze stand kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden en kosten van crematie van uw huisdier. Dit is minder kostbaar dan u waarschijnlijk denkt. Laat u infomeren en verbaas u over de prachtige collectie urntjes, assieraden, bedeltjes en kunstvoorwerpen, die speciaal worden gemaakt om de herinnering aan uw diertje levend te houden. Een groot deel van de speciale collectie voor huisdieren van Funeral Products is op de stand aanwezig.

Uiteraard zijn ook de medewerkers van Dierenambulance Amsterdam er om u te vertellen hoe zij u van dienst kunnen zijn wanneer het moment daar is dat u afscheid moet nemen van uw huisdier. Zij kunnen voor u de hele crematie regelen, inclusief het vervoer naar het crematorium.

Uitvaartbeurs Amsterdam


Wanneer: Zaterdag 22 april
Hoe laat: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Westerkerk, Prinsengracht 281 (naast het Anne Frank huis)
Entree: gratis
Website:www.uitvaartbeurs.nl
Twitter: UitvaartAMS
Facebook: UitvaartbeursAmsterdam

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >