nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vanaf nu heeft afscheid nemen ook een zachte kant . . .

9 september 2014


Met ingang van 1 augustus 2014 is Nederland met Zavadi Kistenlab een unieke uitvaartkistenproducent en -leverancier (kleur)rijker. Zavadi Kistenlab ontwerpt unieke gestoffeerde uitvaartkisten die met vakmanschap, in eigen huis, in Deventer worden vervaardigd.

Uitvaartkisten zijn over het algemeen hard en koud. De dood ís al zo hard en vraagt om enige verzachting. Wij zijn ervan overtuigd dat juist een kist hieraan een positieve bijdrage kan leveren. Zeker in een tijd die wordt gekenmerkt door een steeds grotere behoefte aan een meer persoonlijke invulling van het afscheid.


Bovendien zijn wij van mening dat in de uitvaartmarkt, die wordt gedomineerd door houten uitvaartkisten, steeds meer vraag is naar uitvaartkisten met een zachte en persoonlijke uitstraling.

De meest uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Deventer vindt u in woord en beeld op www.uitvaart-deventer.nl.


Zavadi uitvaartkisten onderscheiden zich door toepassing van in het oog springende katoenen stoffen voorzien van een zachte onderlaag. Door het gebruik van deze materialen voelen onze kisten zacht aan en hebben ze een hoge aaibaarheidsfactor. Dit maakt voor de nabestaanden, zowel letterlijk als figuurlijk, de afstand tot de kist en daarmee de overledene kleiner.
Voor de bekleding hebben wij een eigen stoffenlijn samengesteld, bestaande uit diverse kleurrijke en ingetogen dessins die speciaal voor Zavadi zijn ontworpen. Dit geeft onze uitvaartkisten een persoonlijke en vriendelijke uitstraling.

Voor de vervaardiging van onze kisten maken wij gebruik van natuurlijke materialen en werken wij nauw samen met Sallcon, de sociale werkvoorziening in Deventer.

Zavadi uitvaartkisten dragen bij aan een passend en stijlvol afscheid.


Zavadi Kistenlab
Roland Koster en Ingrid Luttik
Schonenvaardersstraat 9
7418 CC Deventer
Tel. 0570 623597
info@zavadi.nl
www.zavadi.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >