nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vanaf 1 december verkoopt DZU uitvaartkisten de uitvaartkisten van ZAVADI.

11 december 2020

Wij zijn zeer verheugd dat vanaf 1 december onze DZU uitvaartkistencollectie wordt uitgebreid met de uitvaartkisten van ZAVADI.

Deze bijzondere kisten zijn aan de buitenzijde met katoen of linnen bekleed waardoor ze een zachte aaibare uitstraling hebben. De binnenbekleding is van ongebleekt gewatteerd katoen. De basis van de ZAVADI-uitvaartkist is populierenhout. Elke kist is voorzien van 6 houten handgrepen in bijpassende kleur. De kisten zijn bovendien geschikt en goedgekeurd voor crematie, begraven en natuurbegraven.

DZU had nog geen uitvaartkisten in de collectie die aan de buitenzijde bekleed zijn met stof, waardoor de ZAVADI kisten een hele mooie aanvulling op onze kistencollectie zijn.

Zavadi KA-JV

Zavadi KA-JV

De ZAVADI uitvaartkist type: KA-JV is een met 100% katoen gestoffeerde uitvaartkist en wordt geleverd met een donzen kussen, deken en gewatteerde bodem. De kist is roomwit van kleur met een door Janneke Brinkman-Salentijn ontworpen dessin van veldbloemen in kleurrijke tinten

Zavadi LI-LG

Zavadi LI-LG

De ZAVADI uitvaartkist type: LI-LG is een met 100% linnen gestoffeerde uitvaartkist en wordt geleverd met een donzen kussen, deken en gewatteerde bodem. De kist heeft een duidelijke linnenstructuur in een lichtgrijze kleur.

Voor meer informatie of voor een bestelling: info@dzu.nl of bel naar Tel. 055-5212956.
Bekijk hier onze volledige collectie.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE