nieuws

Facultatieve
Sponsors

Van Wijk Uitvaartkisten presenteert de meest complete collectie kinderkistjes in 1 boek!

7 juni 2011


Van Wijk Uitvaartkisten presenteert de meest complete collectie kinderkistjes, kindermandjes en wikkeldoekjes in één overzichtelijk boek.

Hiermee biedt Van Wijk Uitvaartkisten een oplossing voor de sterk gefragmenteerde markt waar uitvaartondernemers voor verschillende modellen kinderkistjes met veel verschillende leveranciers zaken moesten doen. Met het boek kinderkistjes behoort dit tot het verleden en heeft de uitvaartondernemer alle mogelijke modellen in zijn of haar tas.

Kistjes, mandjes én wikkeldoekjes
In het handzame boek wordt de meest uitgebreide en gevarieerde collectie kinderkistjes en mandjes gepresenteerd. Alle mogelijke modellen zijn opgenomen: van massief houten kistjes tot rieten mandjes, en van beschilderde kistjes tot mandjes van het zachtste badstof.



Volledige keuzevrijheid, altijd bereikbaar en direct geleverd
Met de uitgave van het kinderkistenboek heeft de uitvaartondernemer vanaf nu één contact voor al de verschillende modellen in de markt.
De kistjes kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week worden besteld waarna ze de volgende dag of desgewenst direct worden geleverd.

De hoogste kwaliteit: meesters in uitvaartkisten sinds 1925
Ieder kistje en mandje wordt met veel liefde en toewijding door het team van ambachtslieden met de hand gemaakt. Zo wordt de kwaliteit waar u de firma Van Wijk van kent gewaarborgd.

Het kinderkistenboek is gratis aan te vragen via Van Wijk Uitvaartkisten.
Klantenservice: 010-450 23 33 (24 uur per dag)
Email: info@vanwijkuitvaartkisten.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >