nieuws

Facultatieve
Sponsors

Van der Zwaag en DELA samen in Leeuwarden

Samenwerking versterkt positie in regio Leeuwarden

6 juli 2011

Leeuwarden, 6 juli 2011 – Uitvaartverzorging Van der Zwaag uit Oranjewoud/Heerenveen en coöperatie DELA starten samen een uitvaartonderneming in Leeuwarden. Met Uitvaartverzorging Van der Zwaag DELA BV versterken beide ondernemingen hun positie in Leeuwarden en noordoost Friesland. Van der Zwaag DELA is met haar uitvaartcentrum gevestigd aan de rand van het Rengerspark aan de Spanjaardslaan 25-1 in Leeuwarden.

Strategische samenwerking
Als Partner van DELA had Uitvaartverzorging Van der Zwaag al een bijzondere band met DELA. Deze band wordt nu versterkt dankzij een intensieve samenwerking in deze nieuwe regio. Joris Huizinga van DELA: “We zijn erg blij met de samenwerking tussen Uitvaartverzorging Van der Zwaag en DELA. Door onze krachten te bundelen en te profiteren van elkaars voordelen, kunnen we onze leden in Friesland op een laagdrempelige manier toegang bieden tot onze dienstverlening en hen nog meer zekerheid, zorg en continuïteit bieden. Daarnaast past de samenwerking goed in onze filosofie om te willen groeien in gebieden waarin we nog geen eigen dienstverlening en uitvaartcentra hebben.”

Landelijke schaalvoordelen
Peter de Jong van Uitvaartverzorging Van der Zwaag: “De samenwerking met DELA is voor ons een logische stap om onze hoge ambities op het gebied van groei en professionaliteit ook in de toekomst waar te blijven maken. We hebben het gevoel in DELA de juiste partner gevonden te hebben. Onze naam en identiteit wordt gekoppeld aan een betrokken, integere en ondernemende coöperatie zodat onze klanten in toenemende mate kunnen profiteren van de professionaliteit en de landelijke schaalvoordelen van DELA. DELA is op zowel vaktechnisch als op ondersteunend gebied een goede aanvulling op onze organisatie.’ Van der Zwaag DELA zal vanaf juli 2011 met twee werknemers ongeveer 220 uitvaarten per jaar in de regio gaan verzorgen. Niet alleen DELA-leden, maar ook nabestaanden van mensen die elders verzekerd zijn of geen verzekering hebben kunnen nu profiteren van de professionaliteit en kwaliteit in de dienstverlening van Van der Zwaag DELA.

Over Uitvaartverzorging Van der Zwaag
Al meer dan 70 jaar werkt Uitvaartverzorging Van der Zwaag aan kwaliteit in uitvaartverzorging. Uitvaartverzorging Van der Zwaag past nieuwe ontwikkelingen in het bedrijfsproces in, terwijl ze traditionele waardes in stand houdt. Uitvaartverzorging Van der Zwaag is actief in Zuid en Midden Friesland, de Noordoostpolder en de kop van Overijssel. Daarnaast verzorgt Van der Zwaag uitvaarten voor een groot aantal verenigingen door de gehele provincie Friesland. De professionele uitvaartverzorgers staan dag en nacht klaar om de nabestaanden met raad en daad terzijde te staan. Zij verzorgen, samen met de andere medewerkers, de uitvaart vakkundig, op gedegen wijze en met oog voor detail. Het Keurmerk Uitvaartzorg werd in 2007 behaald.


Over DELA
Zo’n 200 vestigingen, 1.700 medewerkers en meer dan 3 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA’s ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Kijk voor alle informatie over het onderwerp Uitvaart in leeuwarden op www.uitvaart-leeuwarden.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >