nieuws

Facultatieve
Sponsors

Van der Heden I.R.U. neemt bijzondere auto in gebruik

12 november 2007


Van der Heden I.R.U., een bedrijf dat gespecialiseerd is in internationaal rouwvervoer, heeft onlangs een zeer bijzondere auto in gebruik genomen. In deze nieuwe auto is namelijk een mortuariumkoeling ingebouwd. Daarbij loopt de temperatuur tijdens het vervoer van de overledene niet hoger op dan 5 graden. Doordat de constante lage temperatuur niet afhankelijk is van de temperatuur buiten de rouwauto kunnen wij overledenen nog beter overbrengen naar of vanuit het buitenland,De afgelopen jaren hebben wij allemaal te maken gehad met buitengewoon hete zomermaanden, als gevolg van het veranderende klimaat. Extreme omstandigheden vragen om aangepaste en doeltreffende maatregelen. Met onze nieuw ingebouwde autokoeling kunnen wij tegemoetkomen aan deze alom toenemende vraag van onze opdrachtgevers. En dus nog betere kwaliteit leveren. Want ook al lopen de buitentemperaturen nog zo hoog op, de overledene ligt tijdens het soms langdurige vervoer naar het vaderland in een gekoelde ruimte.

Het voordeel van onze nieuwe autokoeling is ook dat het stoffelijk overschot niet langer dan nodig ongekoeld op een luchthaven staat. Dit geldt zeker voor landen waar balseming niet gebruikelijk is, zoals Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Italiƫ. Met de auto komen wij gezwind ter plekke en nemen alle voorzorgsmaatregelen om het lichaam van de overledene respectvol over te brengen. Zo kunnen we erop toezien dat het lichaam onder optimale condities bewaard en vervoerd wordt. Eigenlijk is er sprake van een soort rijdend mortuarium, waarmee we nog beter op de wensen vanuit de markt kunnen inspelen.

Van der Heden I.R.U. heeft jarenlange ervaring opgedaan met het vervoer van overledenen uit het buitenland naar Nederland, van Nederland naar het buitenland en tussen landen onderling. We werken daarbij samen met meer dan vierduizend uitvaartondernemers, verspreid over de hele wereld. Dankzij deze contacten kunnen wij er op een discrete wijze voor zorgen dat een overledene zo vakkundig mogelijk wordt vervoerd naar zijn of haar vaderland. Daar komt ook het regelen van alle benodigde papieren en grensdocumenten bij kijken.

Onze nieuwe autokoeling, speciaal gebouwd voor het vervoer van overledenen over grotere afstanden, is een vrij uniek concept in Nederland. Als deze soort koeling goed blijkt aan te slaan, overwegen we om meer auto's van dit type aan te schaffen. Want we zijn onafgebroken op zoek naar innovatie op het gebied van internationaal rouwvervoer. Zodoende kunnen wij, dankzij onze uitgebreide contacten en expertise, de kwaliteit van de dienstverlening waarborgen en de complete repatriƫring van een overledene blijven verzorgen. Van der Heden I.R.U. uw partner in internationaal rouwvervoer.

24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar


Postadres:
Melkpad 21a
1217 KA Hilversum
Telefoon: + 31 (0)35 - 6217862
Telefax: + 31 (0)35 - 6218643
Website: www.vdh-iru.nl
E-mail: info@vdh-iru.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE