nieuws

Facultatieve
Sponsors

Value8 bood slechts €1,- voor Bogra / RSN

2 juli 2017


Bron: nl.wikipedia.org

Investeringsmaatschappij Value8 van Peter Paul de Vries, voormalig voorzitter van de Vereniging voor Effectenbezitters (VEB), had slechts € 1 over voor de inmiddels failliete bedrijven Bogra en RSN.

Dat blijkt uit de documenten die Telegraaf-journalist Bart Mos online heeft gezet op zijn Twitter-account.

Biedingen en voorwaarden

Bart Mos zet ook de gehele bieding online. Daaruit valt er precies op te maken wat Value8 van plan was te betalen, slechts € 1. Dat heeft o.a. te maken met de hoge schuldenlast van Bogra / RSN.


NOS

Publicatie van de documenten is opmerkelijk want tegenover de NOS ontkende De Vries glashard dat hij onderhandeld zou hebben over een eventuele overname. Daar zei hij: "Dossiers van gezonde bedrijven die failliet dreigen te gaan, komen vaker op ons bureau terecht. We hebben ernaar gekeken, maar we hebben geen onderhandelingen gevoerd."

Toekomst

In en na overleg met de rechter-commissaris, het UWV en de bank, is besloten om de bedrijfsactiviteiten van gefailleerden – gezien ook het grote maatschappelijke belang dat door de ondernemingen van gefailleerden wordt gediend – voorlopig zo goed als mogelijk te continueren teneinde op die manier uitvaarten niet in gevaar te laten komen. Operationeel directeur Frank van Splunter roept klanten op gewoon te blijven afnemen. "Dat biedt de beste perspectieven voor een mogelijke herstart," aldus Van Splunter.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >