nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vakblad Uitvaart 3/2022 over onder andere ongewenst uitvaartbezoek en starters

22 maart 2022


Verbroken familiebanden kunnen bij een overlijden pijnlijke situaties opleveren. Zo’n kwestie komt veelal op het bordje van de uitvaartverzorger te liggen, maar wat mag er van hem of haar worden verwacht? Naar aanleiding van een persoonlijke ervaring waarover Vakblad Uitvaart werd gemaild, leest u meer in de nieuwe editie (verschijning 22 maart). Verder het eerste deel van een serie over de bewegingen op de arbeidsmarkt in de uitvaartbranche. Dit keer over starters.

In het nieuwe nummer van Vakblad Uitvaart tevens aandacht voor onder meer de derde Toogdag in Amsterdam die door kwartiermakers Joris Huizinga en Henry Meijdam georganiseerd werd, de nieuwe SIRE campagne, de overheidscampagne over de dood én de invloed van Covid-beperkingen op rouwverwerking. Tevens aandacht voor het vastgelopen CAO overleg. De huidige CAO liep per 1 maart af en om de onderhandelingen te vervolgen zijn nu de bonden nu aan zet, stelt onderhandelaar Ewald van den Elshout.

Inhoud Vakblad Uitvaart 3/2022

Verder naast de gebruikelijke rubrieken en columns onder meer aandacht voor:

  • Hoe thuiszorg en uitvaartzorg elkaar kunnen aanvullen
  • Nazit via Zoom na een Livestream uitvaart
  • Boom verplettert 20 graven is Esbeek
  • Familiebedrijf De Boer uit Sneek
  • Bijzondere begraafplaats: op de Montjuic worden het leven en de dood gevierd
  • De Week van Bart Both, oprichter van Rouwnetwerk Jong
    Voor de volledige inhoud: https://uitvaartmedia.com/vakbladuitvaart/

    Vakblad Uitvaart – PE Punten

    Vakblad Uitvaart, een uitgave van UitvaartMedia, is hét onafhankelijke, toonaangevende en meest gelezen vakblad voor uitvaartprofessionals. Het geeft duiding aan trends en ontwikkelingen. Aangezien in Vakblad Uitvaart vrijwel alle competenties van het NaVU (Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg) aan bod komen heeft de NaVU PE-punten in categorie 1 toegekend: 1 PE punt per editie, met een maximum van 15 punten per PE-periode van 3 jaar.

  • Heeft u op dit moment een
    uitvaartondernemer nodig?

    Bel nu: 088 605 1219
    Dag en nacht bereikbaar



    Nee, ga verder >