nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vader vraagt publiek te helpen om foto overleden dochter mooier te maken

16 juli 2014

Een bijzondere oproep op website Reddit. Een vader uit het Amerikaanse Ohio vraagt het publiek om hem te helpen aan een mooi plaatje van zijn overleden dochter. Omdat het meisje alleen maar met allemaal slangetjes in haar gezicht en op haar lichaam is gefotografeerd hoopt hij dat mensen willen helpen om een plaatje van haar te maken waarop niet te zien is dat ze in het ziekenhuis lag, dat meldt het AD.

De man heeft een foto op de site geplaatst waarop ze te zien is met alle medische voorzieningen op haar. Het meisje overleed zes weken na haar geboorte. De man vraagt ‘Kan iemand die slangetjes weghalen op de foto? Inmiddels krijgt de vader hulp van alle kanten. Er zijn mensen die mooie tekeningen hebben gemaakt en anderen hebben gefotoshopt.

Het meisje overleed omdat er niet snel genoeg een nieuwe lever vrij kwam voor haar. Haar ouders hadden niet verwacht dat ze zo snel zou overlijden waardoor er geen moment is geweest om een mooie foto van haar te maken toen ze nog leefde. De man gaat de mooie inzendingen thuis aan de muur hangen als herinnering aan zijn veel te vroeg overleden dochter.

De foto’s van het meisje kunt u bekijken door te klikken op deze link.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >