nieuws

Facultatieve
Sponsors

URNIQUE, gepersonaliseerde herinneringsobjecten, te zien op Uitvaartbeurs Amsterdam

6 april 2017


De uitvaartbranche is in beweging en aan verandering onderhevig; de traditionele uitvaartconcepten maken steeds vaker plaats voor een invulling waarbij de persoon nog meer centraal staat. Uitvaarten met een geheel eigen, persoonlijke touch. Ook is er een groeiende behoefte aan het herinneren van geliefden en dierbaren op een persoonlijke, bijzondere wijze.

URNIQUE is vernieuwend in de Nederlandse uitvaartbranche en voorziet in deze behoefte. URNIQUE ontwikkelt gepersonaliseerde herinneringsobjecten, (as) sieraden en urnen met behulp van 3D-technieken.


“Wij onderscheiden ons doordat wij een object volledig kunnen personaliseren. We maken hierbij gebruik van 3D-technieken zoals 3D-scannen, 3D-modelleren en 3D-print. Dit biedt ons talloze mogelijkheden met betrekking tot materiaal, vorm en kleur. In combinatie met ambachtelijk handwerk geven wij vorm aan een persoonlijke herinnering. ” Frank Davits, mede-oprichter”


URNIQUE combineert creativiteit en technologie op geheel eigen wijze, waardoor een persoonlijk en uniek aandenken voor iedereen binnen handbereik is. URNIQUE is gevestigd in Eindhoven, dé designstad van Nederland waar creativiteit en innovatie hand in hand gaan.


Uitvaartbeurs Amsterdam

Maak kennis met URNIQUE tijdens de uitvaartbeurs op zaterdag 22 april aanstaande in de Westerkerk te Amsterdam. Meer informatie over URNIQUE kunt u vinden op www.urnique.nl

Voor meer informatie
www.urnique.nl
t: +31 (0)6 22 96 75 17
e: frank@urnique.nl


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >