nieuws

Facultatieve
Sponsors

Urnenwinkel.nl breidt assortiment aanzienlijk uit

6 november 2013

Symbolische urnen met een zachte uitstraling

De voordeligste online urnenwinkel.nl heeft haar collectie aanzienlijk uitgebreid. Vanaf vandaag zijn ook de bijzondere urnen van Michel Kuipers te verkrijgen via Urnenwinkel.nl.

Symbolische urnen met een zachte uitstraling

De urnen van Michel Kuipers kenmerken zich door de zachte, vriendelijke uitstraling die uitnodigt tot aanraken. Het zijn symbolische urnen met een zachte uitstraling.

Michel Kuipers: "Bij mijn ontwerpen speelt symboliek een belangrijke rol. De vorm van een hart spreekt voor zich; een wolk of ster verwijst naar de hemel. In de tuin ligt een urn in de vorm van een kiezel. Bij de 'druppel' wordt de wolkenlucht weerkaatst in het glanzende glazuur."

"De modellen hebben veelal een zachte uitstraling en de matte glazuren voelen aan als satijn. Een urn kan een plaats krijgen in huis of in de tuin, zonder dat het daar voor buitenstaanders te veel opvalt als een urn met as."


Bijzonder in de collectie van Kuipers zijn de mini-urnen speciaal bedoeld om de as van prematuren of een deel van de as van een volwassen overledene in te bewaren.


En natuurlijk biedt de collectie van Michel Kuipers ook urnen voor volwassenen, zoals bij voorbeeld de tuinurnen.


Bent u op zoek naar een mooie, voordelige urn? Neem dan eens een kijkje op Urnenwinkel.nl. Ons assortiment bestaat uit urnen van diverse materialen zoas brons, glas, hout, keramiek, natuursteen, roestvrijstaal, staal en steengoed.

Urnenwinkel.nl heeft een ruim assortiment op het gebied van urnen voor baby's en prematuren, urnen voor kinderen en urnen voor volwassenen.

Urnenwinkel.nl, kwalitatief hoogwaardige urnen voor de best mogelijke prijs.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE