nieuws

Facultatieve
Sponsors

Unieke samenwerking tussen Algemeen Belang Groningen en de Supportersvereniging van FC Groningen.

10 januari 2007

Algemeen Belang Groningen, uitvaartverzorger en –verzekeraar, is een 3-jarige sponsorovereenkomst aangegaan met de Supportersvereniging van FC Groningen.
Op het eerste gezicht bijzonder maar, gezien de belangen en uitgangspunten van de beide partners, eigenlijk zeer voor de hand liggend.

De Supportersvereniging van
Kijk ook op FC Groningen heeft haar doelstellingen helder geformuleerd: hierin past een dergelijke samenwerking uitstekend. Sfeer acties van de Fanatics, de jeugdopleiding van FC Groningen en het ondersteunen van maatschappelijke doelen krijgen de volle aandacht.

En Algemeen Belang wil intens deel uitmaken van de gemeenschap in haar werkgebied, ook vanuit de opvatting dat iedereen een kwalitatief goede uitvaartverzekering zou moeten hebben. Dit legt een stevige basis onder de afspraken.

Naast een vast jaarlijks sponsorbedrag zal Algemeen Belang extra sponsorgeld betalen op basis van nieuw af te sluiten uitvaartverzekeringen. Het is de bedoeling dat alle leden van de Supportersvereniging een persoonlijk aanbod voor een uitvaartverzekering krijgen.

De samenwerking kan rekenen op de steun en het vertrouwen van de directie van FC Groningen.

De Supportersvereniging van FC Groningen heeft op dit moment ruim 3.300 leden en wil er graag nieuwe leden bij. Op basis van een heldere visie en een professionele aanpak wil het bestuur de vereniging verder uitbouwen.

Algemeen Belang is een zelfstandige, regionaal werkende uitvaartverzorger- en verzekeraar. Een klant- en marktgerichte en betrouwbare onderneming die, kwalitatief hoogwaardig en commercieel slagvaardig, producten en diensten levert op het gebied van uitvaartzorg.
Algemeen Belang is in grootte de 10e natura uitvaart verzekeraar in Nederland en heeft ruim 35.000 polissen in de boeken.
Er zijn vergevorderde plannen om te komen tot de oprichting van een eigen crematorium in de stad Groningen alsmede het aanleggen van een natuurbegraafplaats in de provincie.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >