nieuws

Facultatieve
Sponsors

Unieke oplossing tegen diefstal op begraafplaatsen

Eerste reacties enthousiast: “Diefstal van kindergrafjes eindelijk verleden tijd”

25 april 2005


Breukelen, april 2005 - Er is vrijwel niets dat bij mensen een groter gevoel van weerstand, onbegrip en woede opwekt dan wanneer we in de krant lezen of op de tv zien dat er een beertje, een beeldje, een foto, een tekening of iets anders van een (kinder)graf is gestolen.

Als eerste en enige leverancier in de Benelux introduceert Cemeterio een revolutionaire serie grafmonumenten die openlijk de strijd aangaat met deze vorm van begraafplaatsterreur. Het bijzondere aan deze grafmonumenten is de afsluitbare vitrine die uiterst effectief werkt tegen diefstal van tastbare en onvervangbare herinneringen.

Michel van Halum, directeur van Cemeterio: “Onze grafmonumenten werken zeer effectief, kunnen op zowel nieuwe als bestaande graven worden toegepast en zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Een bijkomend voordeel is dat het materiaal een zelfreinigende oppervlaktebehandeling heeft ondergaan waardoor er nauwelijks onderhoud nodig is. Bovendien kan men door van tijd tot tijd de inhoud van de vitrine te vernieuwen, de meest persoonlijke gedenkplaats creëren die men zich kan voorstellen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >