nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartwinkel.nl van Monuta in de lucht

17 december 2009

Apeldoorn, 17 december 2009

Deze week is de online uitvaartwinkel van Monuta live gegaan. Bij uitvaartwinkel.nl zijn producten te krijgen die de herinnering aan de overledene levend houden. Na een overlijden is de herinnering die achterblijft heel belangrijk. Het helpt nabestaanden bij het verwerken van het verlies. Om de herinnering aan een dierbare tastbaar te maken heeft uitvaartwinkel.nl verschillende herinneringsproducten. Bijvoorbeeld sieraden voor as en urnen.

“Vanuit onze jarenlange ervaring als uitvaartverzorger weten we hoe belangrijk een mooie en persoonlijke herinnering is na een overlijden. Wij willen mensen ook via internet kunnen informeren over alle mogelijkheden. Daarom zijn wij gestart met uitvaartwinkel.nl. Wij zien de webwinkel als een verbreding van onze dienstverlening voor onze klanten, maar ook voor niet-klanten. Wij willen hen op ideeën brengen en laten zien wat er allemaal mogelijk is om de herinnering aan een overleden dierbare levend te houden. Aan uitvaartwinkel.nl worden volgend jaar nieuwe producten toegevoegd, zodat het aanbod nog gevarieerder wordt‘’, aldus Sandra Koopman, business manager online bij Monuta.

Monuta werkt samen met uitvaartgeschenk.nl. De beide webwinkels vormen een aanvulling op elkaar. Uitvaartwinkel.nl richt zich op producten die een herinnering creëren na de uitvaart, terwijl uitvaartgeschenk.nl staat voor het concept om mensen bij een uitvaart iets tastbaars mee te geven.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE