nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzorging St. Jan opent uitvaarthuis, een modern uitvaartcentrum in huiselijke sfeer

22 januari 2007


Op zaterdag 20 januari organiseerde Uitvaartverzorging St. Jan een open dag in het splinternieuwe Uitvaarthuis ’St. Jan’ aan de Jacob van Maerlantstraat 100 in 's-Hertogenbosch. Dit nieuwe uitvaarthuis is zonder twijfel indrukwekkend te noemen.

Een stukje geschiedenis
In 1964 vestigde de familie Verachtert zich als begrafenisonderneming Verachtert in 's-Hertogenbosch. In 1974 werd het bedrijf voortgezet onder de naam uitvaartverzorging St. Jan. Het bedrijf werd vanaf dezedatum gerund vanuit 's-Hertogenbosch-Zuid door Marty en Jo Verachtert-Pardoel. Vanaf 1992 zijn Marty en Jo Verachtert-Pardoel gaan samenwerken met Henk Klijmij en Marian van Honk. In juli 1996 volgt een volledige bedrijfsovername door Henk en Marian.
Het kantoor van uitvaartverzorging St. Jan is enkele jaren gevestigd geweest in het dorpje Engelen bij ‘s-Hertogenbosch. In het Jeroen Bosch Ziekenhuis (locatie Carolus) is een mortuarium. Het gehele bedrijf keert nu terug naar 's-Hertogenbosch-zuid onder de naam Uitvaarthuis St. Jan.

Huiselijke Sfeer
Het nieuwe uitvaarthuis voldoet aan de eisen en wensen van nu en is zelfs haar tijd vooruit. Het nieuwe uitvaarthuis is daardoor anders dan wat men gewend is. Gewoonlijk beperkt de lokatie van een mortuarium zicht tot de opbaring van de overledene. Afscheidsdiensten en condoleance’s vinden dan elders plaats. Bij Uitvaarthuis St. Jan kan dit allemaal plaatsvinden op één locatie. Het is een sfeervolle omgeving van waaruit een eigentijds afscheid volledig tot z’n recht kan komen. De huiselijke sfeer en zorg staan ervoor garant dat het afscheid op een zo ontspannen mogelijke wijze kan geschieden. En wilt u het laatste afscheid elders laten plaatsvinden, bijvoorbeeld in de kerk of het crematorium, dan wordt dit natuurlijk ook door Uitvaartverzorging St. Jan verzorgd.

Informatie
Uitvaarthuis St. Jan is uitstekend bereikbaar. (Hoek Gestelseweg - Jacob van Maerlantstraat) in ’s-Hertogenbosch-Zuid (een paar honderd meter van de snelweg A2). Er is voldoende parkeergelegenheid.
Voor informatie over uitvaarthuis en uitvaartverzorging St. Jan kunt u bellen met 073-6.139.252 en via het internet: www.uitvaartverzorger.nl.

Kijk voor de meest uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Den Bosch op http://uitvaart-den-bosch.nl/.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >