nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland gaat samenwerken met Monuta

8 maart 2016


Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland uit Zierikzee gaat samenwerken met Monuta.
Beide partijen hebben hiertoe maandag 7 maart 2016 een overeenkomst ondertekend. Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland wordt hiermee ‘partner van Monuta’.

Rien de Bruijne, directeur en uitvaartbegeleider van Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland: “Ik ben erg blij met de samenwerking met Monuta. In de aanloop naar deze samenwerkingsvorm is gebleken dat wij een gedeelde visie hebben en met deze grote uitvaartorganisatie als partner achter ons hebben wij de mogelijkheid om het onderscheidende karakter van ons uitvaartbedrijf verder gestalte te geven en zijn wij in staat om onze cliënten nog beter van dienst te zijn en groei te realiseren. Ons werkgebied wordt groter omdat wij ook de verzekerden van Monuta op Goeree-Overflakkee mogen gaan bedienen. Bovendien kunnen we in deze samenwerking gebruik maken van schaalvoordelen zoals inkoopvoordeel. Ik wil benadrukken dat wij geen franchise-onderneming van Monuta geworden zijn; we blijven volledig zelfstandig en vrij in de manier waarop wij onze cliënten willen bedienen, ook als zij elders verzekerd zijn.

Directeur Uitvaartzorg bij Monuta, Roos Zwetsloot: “De afstand tussen onze vestiging in Goes en Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee is groot. Voor Monuta is het belangrijk dat wij een betrouwbare partner hebben op plaatsen waar we nu nog niet goed vertegenwoordigd zijn, zodat we altijd dichtbij onze klanten zijn.
Deze partner hebben wij gevonden in Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland. De organisatie van Rien de Bruijne is stevig verankerd in de regio en heeft een goede naam opgebouwd. Maar hij heeft ook het geloof dat we samen sterker zijn. Vanuit de samenwerking kunnen beide partijen groeien en de kwaliteit van onzer beider dienstverlening verder verhogen. We zijn daarom ook bijzonder verheugd dat Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland vanaf nu ‘partner van Monuta’ is.”


Foto: Rien de Bruijne en Adriënne Klein (manager Uitvaartzorg Zeeland) ondertekenen het samenwerkingscontract.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >