nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzorging Marcel de Lange houdt uitvaartinfodag

Uitvaartinfodag in Culemborg

9 mei 2011

Uitvaartverzorging Marcel de Lange houdt zaterdag 14 mei een Uitvaartinfodag. Die dag staat in het teken van alles wat met het overlijden van een persoon te maken heeft. Van de voorbereiding, de begrafenis of crematie tot de nazorg.

Een begrafenis of crematie kan geheel naar eigen wens worden samengesteld en er zijn veel meer mogelijkheden dan mensen nog wel eens denken. Vandaar dat Marcel besluit om daar aandacht aan te besteden met de Uitvaartinfodag. Er staan stands van 18 bedrijven. Zo worden diverse rouwautoÂ’s en kisten tentoongesteld maar ook kan informatie worden verkregen bij een notaris, uitvaartfotograaf, stenenleverancier en bloemist. Daarnaast zijn onder meer standhouders aanwezig die alles weten over asverwerking in sieraden, rouwverwerking en glasmonumenten. Maar ook wordt aandacht besteed aan zogenaamde grafdoeken, die het graf bedekken zolang er nog geen steen ligt. Onder de standhouders is ook een glasblazer aanwezig die de assieraden ter plaatse blaast.
De Uitvaartinfodag vindt plaats op zaterdag 14 mei van 11:00 tot 16:00 uur in Zalencentrum De Lantaarn, Grote Kerkstraat 13, Culemborg. De entree is gratis.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >