nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzorging G. Leeuw nieuwe deelnemer 0800-STERFGEVAL

1 september 2008

Per vandaag is Steenbergse uitvaartonderneming G. Leeuw de nieuwe huurder van 0800-STERFGEVAL (ofwel 0800-7837343) in de regio 0167. Het totaal aantal deelnemers komt daarmee op 29. In totaal huren zij 140 van de 161 netnummergebieden. In de niet-verhuurde gebieden verzorgt DELA de uitvaarten. Daarmee is 0800-STERFGEVAL een uniek samenwerkingsverband van zowel grote als kleine uitvaartondernemingen die allen 1 eigenschap gemeen hebben: ze bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Overlijdensmeldingen die binnenkomen bij 0800-STERFGEVAL en 088-UITVAART zullen worden doorverbonden naar deze ervaren Steenbergse ondernemer die garant staat voor een stijlvolle uitvaart, met respect voor de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Betrouwbaar, betrokken èn betaalbaar
Het naamnummer 0800-STERFGEVAL is een meldnummer voor overlijdensmeldingen. Nabestaanden die een beroep doen op het meldnummer, worden altijd geholpen door een lokale en kwalitatief hoogwaardige uitvaartonderneming in de buurt. De ondernemers aangesloten bij 0800-STERFGEVAL zorgen voor een stijlvolle, persoonlijke èn betaalbare uitvaart.
Het bedrijf Uitvaart.Com, exploitant van het meldnummer, sluit hiertoe contracten met geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige uitvaartondernemingen door het hele land. Daarmee is 0800-STERFGEVAL vergelijkbaar met een meldnummer als '112', maar dan voor overlijdensmeldingen.

Groei
De laatste jaren zijn zowel het aantal uitvaartondernemingen als het aantal overlijdensmeldingen fors gestegen. Deze uitbreidingen maken verdere investeringen mogelijk. Zo heeft Uitvaart.Com de landelijke campagne in de Gouden Gids wederom uitgebreid: vanaf dit jaar komen er 8 extra full colour rubrieksadvertenties in de categorie Crematieverzorging. Tevens adverteert 0800-STERFGEVAL op de veelbezochte site Condoleance.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >