nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzorging Atropos B.V introduceert de “Rouwcaravan”

20 april 2006


donderdag 20 april 2006

Uitvaartverzorging Atropos B.V. uit Den Haag / Scheveningen komt met een nieuw vervoermiddel voor uitvaarten. Omdat dit vervoermiddel nog het meeste weg heeft van een caravan, is gekozen voor de naam Rouwcaravan.

De Rouwcaravan is geheel in eigen beheer ontworpen door de medewerkers van Atropos. Voor de Rouwcaravan is gebruikt gemaakt van de Aerovan © van de Van Vlaanderen Groep uit Dordrecht. Het vervoermiddel kan achter elke auto met trekhaak worden gehangen.

Atropos denkt dat er drie groepen gebruikers voor de Rouwcaravan te vinden zijn. Dit zijn;
1. Nabestaanden, die zelf het rouwvervoer willen verzorgen.
2. Overledenen, die tijdens hun leven veel hebben gekampeerd en dit in hun uitvaart tot uiting willen brengen (caravanbezitters).
3. Mensen, die bij leven te kennen hebben gegeven dat ze door een specifiek vervoermiddel, waarin geen plaats is voor een uitvaartkist, naar begraafplaats of crematorium vervoerd willen worden. Door de Rouwcaravan achter dat specifieke vervoermiddel te hangen, kan een dergelijke wens gerealiseerd worden.

De kleur van de Rouwcaravan is donker grijs met een zwart accent aan de onderzijde. De Rouwcaravan is aan drie zijden voorzien van ruiten, waardoor de uitvaartkist en bloemen zichtbaar zijn. De kist wordt via de zijkant in de Rouwcaravan geplaatst.

De Rouwcaravan is vanaf 1 mei te huur bij Uitvaartverzorging Atropos B.V.. De kosten voor 24-uur bedragen ongeveer € 250,--.
Voor verdere informatie
Atropos B.V.
H. Boelkens
Van Boetzelaerlaan 292
2581 BC DEN HAAG
www.atropos.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >