nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzorging A de Jong nieuwe deelnemer 0800-STERFGEVAL

1 februari 2013

Betrouwbaar, betrokken èn betaalbaar

Per vandaag is de nieuwe huurder van 0800-STERFGEVAL, meldnummer voor overlijdensmeldingen, de Amsterdamse uitvaartonderneming Uitvaartverzorging De Jong te Amsterdam.

Betrouwbaar, betrokken èn betaalbaar

Het naamnummer 0800-STERFGEVAL is een meldnummer voor overlijdensmeldingen. Nabestaanden die een beroep doen op het meldnummer, worden altijd geholpen door een lokale en kwalitatief hoogwaardige uitvaartonderneming in de buurt. De ondernemers aangesloten bij 0800-STERFGEVAL zorgen voor een stijlvolle, persoonlijke èn betaalbare uitvaart.

Het bedrijf Uitvaart.Com, exploitant van het meldnummer, sluit hiertoe contracten met geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige uitvaartondernemingen door het hele land. Daarmee is 0800-STERFGEVAL vergelijkbaar met een meldnummer als '112', maar dan voor overlijdensmeldingen.

Uitvaartverzorging A de Jong

Het inventariseren van persoonlijke wensen en die op een perfecte manier uitvoeren – dat is in het kort ons motto bij het verzorgen van begrafenissen en crematies. Al vele tientallen jaren verzorgen wij uitvaarten in en rond Amsterdam, waar ons bedrijf ook is gevestigd. Uitvaartverzorging A. de Jong is in 1966 gestart als een echt familiebedrijf. De heer en mevrouw De Jong voerden het bedrijf de eerste jaren samen – waarbij ze van meet af aan uitgingen van het principe dat de persoonlijke wensen van de overledenen en hun nabestaanden altijd voorop moeten staan bij het realiseren van een uitvaart.

Uniek, landelijk samenwerkingsverband

Het totaal aantal bedrijven dat nu aangesloten is bij 0800-STERFGEVAL komt daarmee op 31. Van de 140 netnummergebieden zijn er nu meer dan 100 verhuurd. In de overige, niet-verhuurde gebieden worden de overlijdensmeldingen aangenomen door DELA. Ondernemers die 0800-STERFGEVAL huren zijn dan ook bereikbaar via het nummer 088-UITVAART. Sindskort heeft 0800-STERFGEVAL een uitgebreide campagne op uitvaart-video's op Youtube.Com. Binnenkort verwacht Uitvaart.Com een nieuwe participant die het nummer in meerdere gebieden zal gaan huren.

Meer informatie

Voor meer informatie over 0800-STERFGEVAL en 088-UITVAART, zie www.sterfgeval.nl. Heeft u ook interesse in deelname? Stuur dan een e-mail naar info@uitvaart.nl. Wij nemen dan zsm contact met u op.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >