nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzorger start goede doelen fonds uit naam van zijn vermoorde dochter

23 juli 2007


Uitvaartverzorger Jacques Beemsterboer stuurde de redactie van Uitvaartbranche.nl een dringend verzoek om aandacht te besteden aan de Nadine Foundation, een stichting tegen geweld. De heer Beemsterboer heeft de stichting opgericht nadat zijn jongste dochter Nadine vorig jaar december is vermoord door haar ex vriend. Lees hier het hele verhaal en steun de Nadine Foundation.

Op 2 december 2006 is onze jongste dochter Nadine vermoord in Amsterdam, door haar ex vriend . Nadine was een lief, bescheiden meisje, maar boordevol talenten. Zij was een goed danseres en was ondanks haar jonge leeftijd van 20 jaar al bijna afgestudeerd aan de hogeschool Inholland, richting radio en TV. Onze dochter streefde ernaar om d.m.v. dansen of anders haar toekomstige werk voor de media bekend te worden om iets te kunnen betekenen voor het welzijn van dieren. Helaas is dit nu niet meer mogelijk.

We hebben na haar dood de stichting

"Nadine Foundation"
tegen geweld

opgericht.

Alle informatie vind je op: www.nadinefoundation.nl
Email adres is: info@nadinefoundation.nl

Ook hebben we een DVD gemaakt waarop o.a. beelden van Nadine en haar vrienden dansend te zien zijn en over haar leven van jongs af aan tot haar dood. Ook zijn er beelden van de stille tocht tegen zinloos geweld, voorafgaand aan haar uitvaart, op te zien.

Het doel van het maken en verkopen van de DVD is gelijk de doelstelling van de stichting. Inzamelen van geld om goede doelen te steunen, welke zich inzetten voor preventie van geweld en bevordering van dierenwelzijn.

Mijn vraag is concreet: wil je aan de Nadine Foundation en de verkoop van de DVD op de website van jou aandacht besteden. Veel collega's in het vak hebben de DVD al gekocht, maar velen weten het misschien nog niet.

Ik ken heel veel mensen in het vak, maar kan ze onmogelijk allemaal vragen of ze de DVD al hebben gekocht, hetgeen ze misschien graag willen.

Bij voorbaat heel erg bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Jacques Beemsterboer
vader van Nadine en uitvaartverzorger
telefoon 06-27265357

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >