nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzorger Julianadorp moet informatie over DELA van site halen

2 juli 2014

Afscheidshuis De Vlindertuin uit Julianadorp heeft alle informatie op haar site waarbij de naam van DELA Uitvaartzorg werd genoemd verwijderd. De uitvaartverzorger voorkomt hiermee een gang naar de rechter, dat meldt Dichtbij.nl.

DELA heeft De Vlindertuin via haar advocaat aangesproken over teksten waarin stond dat DELA verzekerden het DELA dienstenpakket door De Vlindertuin konden laten verzorger zonder bijbetaling.

DELA verzekerden uit deze regio kunnen de uitvaart laten verzorgen door Mereboer Uitvaartzorg. De Vlindertuin laat aan Dichtbij.nl weten dat DELA verzekerden ook mogen kiezen voor een andere uitvaartverzorger dan Mereboer Uitvaartzorg.

Op www.uitvaartverzekering.com is uitgebreide informatie te vinden over uitvaartverzekeringen en de voorwaarden. Wanneer mensen een natura (uitvaart)verzekering hebben maar men er toch voor kiest om de uitvaart te laten uitvoeren door een andere organisatie kan het zo zijn dat er een lager bedrag wordt uitgekeerd dan de waarde die staat beschreven in de polis.

Reageer op dit artikel

Reacties:


2 juli 2014 om 12:33

F van Oudheusden

Dar er minder wordt uitgekeerd dan het verzekerde bedrag is zeker zo bij de Dela. Mijn schoonmoeder was voor 5000 euro verzekerd en kreeg slechts 2900 euro uitbetaald. Argument. Ze verloren hun inkoop voordeel. Wat mij betreft is het pure diefstal. Wat kunnen wij hieraan doen?


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE