nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzorger Julianadorp moet informatie over DELA van site halen

2 juli 2014

Afscheidshuis De Vlindertuin uit Julianadorp heeft alle informatie op haar site waarbij de naam van DELA Uitvaartzorg werd genoemd verwijderd. De uitvaartverzorger voorkomt hiermee een gang naar de rechter, dat meldt Dichtbij.nl.

DELA heeft De Vlindertuin via haar advocaat aangesproken over teksten waarin stond dat DELA verzekerden het DELA dienstenpakket door De Vlindertuin konden laten verzorger zonder bijbetaling.

DELA verzekerden uit deze regio kunnen de uitvaart laten verzorgen door Mereboer Uitvaartzorg. De Vlindertuin laat aan Dichtbij.nl weten dat DELA verzekerden ook mogen kiezen voor een andere uitvaartverzorger dan Mereboer Uitvaartzorg.

Op www.uitvaartverzekering.net is uitgebreide informatie te vinden over uitvaartverzekeringen en de voorwaarden. Wanneer mensen een natura (uitvaart)verzekering hebben maar men er toch voor kiest om de uitvaart te laten uitvoeren door een andere organisatie kan het zo zijn dat er een lager bedrag wordt uitgekeerd dan de waarde die staat beschreven in de polis.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >