nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzekeraars Ardanta en Onderlingehulp verliezen keurmerk

17 juli 2013

De uitvaartverzekeraars Ardanta en Onderlingehulp zijn het Keurmerk Klantgericht Verzekeren kwijtgeraakt. Na een beoordeling bleken de verzekeraars niet te voldoen aan de eisen die het keurmerk stelt. De verzekeraars zijn beide onderdeel van ASR.

Verzekeraars met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren moeten aan zeventien normen voldoen. Onder meer moeten zij telefonisch goed en snel bereikbaar zijn voor hun klanten. Keurmerkhouders moeten er ook voor zorgen dat zij tijdig reageren op een verzoek, klacht of claim van de klant. De verzekeraar moet in 90% van de gevallen zijn gepubliceerde reactietermijnen nakomen. Als dat niet lukt, moeten zij tijdig een overschrijdingsbericht naar de klant sturen. Ardanta en Onderlingehulp hebben dit in de afgelopen periode onvoldoende waargemaakt.

Reageer op dit artikel

Reacties:


27 december 2015 om 9:30

b.ter horst

onderlingehulp heeft mijn polisnr.jaren geleden verandert zonder mij een nieuwe polis met nieuw nummer te sturen.vanaf mijn jeugd tot nu heb ik voor een crematieuitvaart betaald en bij navraag op het kantoor blijkt dat er voor mij bij overlijden een verz.waarde van 318euro is?????????


Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn