nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartorganisatie Yarden wint Franchise Trofee 2016

25 mei 2016


Uitvaartorganisatie Yarden heeft vanavond de NFV Franchise Trofee 2016 gewonnen. De Franchise Trofee is dé vakprijs voor franchiseformules in Nederland. De prijs werd, tijdens het NFV Franchisediner, aan Yarden uitgereikt door Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW.

Een vakjury beoordeelde de genomineerden op diverse criteria waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. Yarden werd gisteravond op deze criteria als beste beoordeeld en liet hiermee de succesvolle franchiseformules HappyNurse en Used Products achter zich.

Ben Buitelaar, Manager Franchise bij Yarden: ‘We zijn heel blij met het winnen van de Franchise Trofee. Het is een bevestiging van de inzet van onze 27 franchisenemers. Onze klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,4 en daar zijn we heel trots op. Dagelijks zetten onze franchisenemers zich, voor en achter de schermen, in om de wensen van nabestaanden zo goed mogelijk invulling te geven. Zodat vrienden en familie een mooi en passende uitvaart ervaren. En dat is heel belangrijk, want een goed afscheid helpt hen verder.’

Franchise Trofee

De Franchise Trofee wordt sinds 2004 ieder jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De NFV Franchise Trofee is een initiatief van de Nederlandse Franchise Vereniging. Eerdere winnaars van de Franchise Trofee zijn onder andere Thomashuizen, Intratuin, Jumbo, Bruna, Bagels & Beans en Profile Tyrecenter.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >