nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartondernemer doet uitvaart cadeau aan armen

15 november 2012


De Groot Uitvaart uit Huizen heeft een bijzondere overeenkomst gesloten met het Fonds Bijzondere Noden. De uitvaartonderneming zal eenmalig een gratis uitvaart verzorgen voor een overledene waarvan de nabestaanden de kosten niet kunnen dragen, dat meldt de Gooi- en Eemlander.

Eventuele gegadigden kunnen zich aanmelden bij het fond. Daar zal men dan eerst bekijken of de aanmelder in aanmerking komt voor het aanbod van De Groot Uitvaart. Het uitvaartbedrijf biedt meer dan een ‘gewone’ uitvaart voor armen. In plaats van een eenvoudige crematie zonder extra’s zal De Groot zorgen voor een uitvaart met een persoonlijke tint. Het Fonds Bijzondere Noden laat aan de krant weten dat ze bijzonder verrast is met het aanbod. De afspraken kwamen tot stand tijdens een maatschappelijk diner waarbij maatschappelijke organisaties en bedrijven aan elkaar worden gekoppeld.

In deze film gaat mr. W.G.H.M. van der Putten in op de vraag of nabestaanden het recht hebben om aanwezig te zijn bij een uitvaart die wordt betaald door de gemeente.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >